ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 2 αγνοούμενους από την θεομηνία – Θρήνος στην κηδεία του Γ. Μακαρούνα (φωτό, βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 2 αγνοούμενους από την θεομηνία – Θρήνος στην κηδεία του Γ. Μακαρούνα (φωτό, βίντεο)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον Γιώργο Μακαρούνα που βρέθηκε νεκρός μετά την φονική καταιγίδα της περασμένης Τετάρτης σήμερα το πρωί.

Ο θρήνος και ο πόνος ήταν αποτυπωμένα στα πρόσωπα όλων εκείνων που βρέθηκαν στην εκκλησία και στη συνέχεια στο νεκροταφείο της Μάνδρας.

Και ενώ οι κάτοικοι της Μάνδρας αποχαιρετούν τους 20 νεκρούς τους, ακόμη δύο άτομα αγνοούνται.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί σε αποθήκες κοντά στο αμαξοστάσιο της περιοχής.

Από νωρίς το πρωί μηχανήματα του στρατού σκάβουν βγάζοντας τόνους λάσπης, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ παρακολουθούν. Από το σημείο δεν μπορούν να λείπουν οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων που περιμένουν καρτερικά μήπως βρεθεί ο άνθρωπός τους.

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια του ο αδερφός του αγνοούμενου Γεωργακόπουλου εξέφρασε την αγωνία του για τις έρευνες ενώ επεσήμανε πως το αυτοκίνητο του αδερφού του έχει βρεθεί σε άλλο σημείο από αυτό των ερευνών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις έρευνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.