ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Χαλκίδα

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Χαλκίδα

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατασχέθηκαν 29 κιλά περίπου αδασμολόγητου καπνού και περισσότερα από 4.500 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι απέκρυπταν τις λαθραίες ποσότητες καπνικών προϊόντων, σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες 14-12-2017 το βράδυ στο Βασιλικό Χαλκίδας Ευβοίας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ σε παρακείμενη της οικία τους, εγκαταλελειμμένη οικία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

• 586 συνολικά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 29 κιλά και 300 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και

• 4.715 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.