ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο «Κωσταλέξι» στο Μενίδι: 34χρονος Πακιστανός κρατούσε φυλακισμένη ανήλικη που είχε γεννήσει το 2015!

Νέο «Κωσταλέξι» στο Μενίδι: 34χρονος Πακιστανός κρατούσε φυλακισμένη ανήλικη που είχε γεννήσει το 2015!

Σάλο προκάλεσε στο πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι μια νέα υπόθεση σε στιλ «Κωσταλέξι» ήρθε στο φως.

Ένας 34χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι στο Μενίδι μια 14χρονη Ρομά και ασελγούσε σε βάρος της.

Η ανήλικη έμεινε έγκυος και γέννησε -μέσα στο σπίτι- τον Οκτώβριο του 2015, σε ηλικία 12 ετών!

Την συγκλονιστική αυτή ιστορία αποκάλυψε καιρό αργότερα, όταν βρέθηκε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού κάτω των 14 ετών, ασέλγεια και αρπαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.