ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναύπλιο: Εργοδότης ζήτησε το δώρο των Χριστουγέννων πίσω

Ναύπλιο: Εργοδότης ζήτησε το δώρο των Χριστουγέννων πίσω

Εργοδότη καταστήματος εστίασης στο Ναύπλιο ο οποίος απαίτησε από εργαζόμενο την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων, εντόπισε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος κατήγγειλε στο ΣΕΠΕ ότι ο εργοδότης του απαίτησε να του επιστραφεί το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο είχε καταβάλει μέσω τραπέζης.

Έπειτα από την καταγγελία του εργαζομένου στο ΣΕΠΕ και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ο εργαζόμενος παρέδωσε στον εργοδότη προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, προκειμένου να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του εργοδότη.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επαναλαμβάνει ότι η τήρηση της νομιμότητας στους χώρους δουλειάς και η προστασία των εργαζομένων από φαινόμενα αυθαιρεσίας αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν, επώνυμα ή ανώνυμα, οποιαδήποτε παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας ή στον τηλεφωνικό αριθμό 15512.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.