ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Οι πληροφορίες δεν «συμφωνούσαν» με τις ποσότητες ναρκωτικών- Ανέλαβε δράση ο σκύλος της υπηρεσίας

Καβάλα: Οι πληροφορίες δεν «συμφωνούσαν» με τις ποσότητες ναρκωτικών- Ανέλαβε δράση ο σκύλος της υπηρεσίας

Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού για ένα 58χρονο ήταν ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ η Δίωξη βρήκε σχετικά μικρή στο σπίτι του, στην περιοχή «Ελαιοχώρι» στις Ελευθερές Καβάλας.

Ο ύποπτος είχε μόνο δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 169,8 γραμμαρίων, μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και έναν πλαστικό τρίφτη. Άρα, υπήρχε κάποιο άλλος μέρος όπου έκρυβε το σύνολο του παράνομου εμπορεύματός του και ανέλαβε να το ανακαλύψει ο σκύλος ανιχνευτής, που «μύρισε» όλες τις ιδιοκτησίες του!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε τις «καβάντζες» που είχε διάσπαρτες ο 58χρονος, όταν ερεύνησε την έρευνα στο εσωτερικό ενός κτήματός του. Εκεί, έφερε στο φως δύο πλαστικά βαρέλια που περιείχαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 243,1 γραμμαρίων, άλλο ένα βαρέλι με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους δυο κιλών και 495 γραμμαρίων και μια ακόμη συσκευασία με 86,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συνολικά έξι κιλά και 994 γραμμάρια ναρκωτικών κατασχέθηκαν, μαζί με 800 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής ο 58χρονος, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.