ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύλληψη σπείρας σε σουβλατζίδικο- Έκλεβαν και σπίτια

Σύλληψη σπείρας σε σουβλατζίδικο- Έκλεβαν και σπίτια

Oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν μπροστά σε μια οργανωμένη σπείρα Ελλήνων πορτοφολάδων που έκλεβαν και σπίτια. Τους συνέλαβαν όμως σ’ ένα σουβλατζίδικο.

«Αιχμή του δόρατος» της σπείρας ήταν μια 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να διαφύγει όταν ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στην περιοχή Άγιος Ιωάννης αντιλήφθηκε ότι τον κράτησε απασχολημένο για να «βουτήξει» ο 62χρονος συνεργός της δυο πορτοφόλια που περιείχαν 410 ευρώ και προσωπικά έγγραφα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 24χρονη ομολόγησε ότι μαζί με τον 62χρονο που το έσκασε με τα πορτοφόλια, αλλά και με άλλους δυο συνεργούς τους –έναν 32χρονο και μία 40χρονη- οι οποίοι επίσης αναζητούνται, είχαν τρυπώσει το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα σπίτι και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα.
Η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και η έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη για την σύλληψη των τριών συνεργών της και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως έχουν διαπράξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.