ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Ο γιος θα σκότωνε τους γονείς για να τους κληρονομήσει αλλά το σχέδιό τους ήταν καλύτερο! (φωτό)

Ρωσία: Ο γιος θα σκότωνε τους γονείς για να τους κληρονομήσει αλλά το σχέδιό τους ήταν καλύτερο! (φωτό)

Ένας 22χρονος Ρώσος, είχε καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να δολοφονήσει τους γονείς του και να του αφήσουν την κληρονομιά.

Το σχέδιο του, όμως, έγινε αντιληπτό από την αστυνομία, η οποία χρειάστηκε τη συμβολή των γονιών του για να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη. Έτσι λοιπόν, όπως ανέφερε η Mirror, οι γονείς πόζαραν σαν «πτώματα» στο πάτωμα, ώστε ο γιος τους να πειστεί ότι είναι νεκροί και να πληρώσει τον δράστη, που δεν ήταν παρά ένας μυστικός αστυνομικός.

Οι Αρχές είχαν την πληροφόρηση ότι ο νεαρός αναζητούσε στον υπόκοσμο έναν εκτελεστή πρόθυμο να βγάλει από τη μέση τους γονείς του και τη 10χρονη αδελφή του. Το σχέδιο του ήταν να μείνει ο μοναδικός κληρονόμος της οικογένειας.

gfdgjfdoijgoidf2

Έτσι η αστυνομία έβαλε μπρος ένα σχέδιο: Ένας μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος έλαβε από τον 22χρονο Ρώσο αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να εκτελέσει το έγκλημα.

Μόλις τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις για τα χρήματα, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός ζήτησε ως πειστήρια της δολοφονίας να του αποσταλούν φωτογραφίες.

gfdgjfdoijgoidf3

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στον νεαρό και έδειχναν τους γονείς καλυμμένους με «αίμα» ικανοποίησαν τον πελάτη και αμέσως μόλις έγινε η μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό του αστυνομικού-εκτελεστή ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gfdgjfdoijgoidf4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.