ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ένας 58χρονος λάμβανε επί 10 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Πάτρα: Ένας 58χρονος λάμβανε επί 10 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ένας 58χρονος από την Πάτρα, ο οποίος επί δέκα ολόκληρα χρόνια λάμβανε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Ο κατηγορούμενος που δικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, φέρεται ότι δεν είχε δηλώσει τον θάνατο της μητέρας του το 2002 κι έτσι ως το 2012 έπαιρνε παράνομα τη σύνταξή της που έμπαινε στον τραπεζικό της λογαριασμό στον οποίο ήταν συνδικαιούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό, επί μια δεκαετία εισέπραξε συνολικά 120.000 ευρώ! Το δικαστήριο του έδωσε το δικαίωμα να καταβάλλει εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της έφεσης που υπέβαλε, αλλά το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο γι’ αυτόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.