ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΠΝΟ κάνει πίσω- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Η ΠΝΟ κάνει πίσω- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Τη διακοπή των απεργιακών της κινητοποιήσεων αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η πλειοψηφία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Αύριο από τις 6 ώρα τα ξημερώματα και μετά τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνονται κανονικά.

«Αναμένουμε αναλυτικά τις γραπτές θέσεις και διευκρινήσεις του υπουργού Ναυτιλίας, ούτως ώστε, αφού μελετηθούν και εκτιμηθούν από τη Διοίκηση, να καθορισθεί η περαιτέρω αγωνιστική μας πορεία» τονίζει σε ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δύο συνεχόμενες 24ωρες απεργίες μας ήταν απλά προειδοποιητικές και σηματοδοτούν την έναρξη νέων αγώνων» αναφέρει η ΠΝΟ. «Τα προβλήματα είναι κατεπείγοντα και ζητούν άμεσες προσεγγίσεις και ουσιαστικές λύσεις» προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.