ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα που στοιχίζει πάνω από 100.000.000 ευρώ – Θα απασχολεί 700 υπαλλήλους! (φωτό)

Το  πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα που στοιχίζει πάνω από 100.000.000 ευρώ – Θα απασχολεί 700 υπαλλήλους! (φωτό)

Το όνομα του είναι Ikos Dassia πρόκειται για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που κοστίζει πάνω απο 100.000.000 ευρώ και θα απασχολεί 700 εργαζόμενους βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Ενα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο μπαίνει στο ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της χώρας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Πρόκειται για το πολυτελές, Ikos Dassia του ξενοδοχειακού ομίλου «Ikos», το οποίο σύμφωνα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, στέλεχος του ομίλου, θα ανοίξει τις πύλες του στις 3 Μαίου.

Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει, ότι το άνοιγμα του ξενοδοχείου είναι εντός του αρχικού προγραμματισμού και θα απασχολεί 700 εργαζομένους. Το Iκοs Dassia προέκυψε από την εξαγορά των ξενοδοχείων, Corfu Chandris και Dassia Chandris από τον Ομίλο Ikos.

Πλέον το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 980 κλίνες με την επένδυση να ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον κόλπο της Δασιάς, απέχει 12 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ενώ το λιμάνι της Κέρκυρας βρίσκεται 10χλμ. μακριά.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες απο το πολυτελές ξενοδοχείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.