ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ στο Αγρίνιο: Παιδιά χτύπησαν για πλάκα το κουδούνι εκπαιδευτικού κι εκείνος τράβηξε το ένα από το αυτί!

Σοκ στο Αγρίνιο: Παιδιά χτύπησαν για πλάκα το κουδούνι εκπαιδευτικού κι εκείνος τράβηξε το ένα από το αυτί!

Το παιχνίδι των παιδιών στο Αγρίνιο έλαβε τέλος με επεισοδιακό τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα παιδιών έπαιζε και κάποιο από αυτά χτύπησε ένα κουδούνι σε πολυκατοικία…

Τότε ένας εκπαιδευτικός κατεβαίνει από την πολυκατοικία και αντί να ζητήσει τον λόγο από το παιδί που χτύπησε το κουδούνι, τα έβαλε με ένα άλλο παιδί, που κατά τον πατέρα του δεν ήταν υπαίτιο.

«Πιάνει το γιο μου από το αυτί και άρχισε να το στρίβει και να τον βρίζει και του έριξε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος με μίσος» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού ο οποίος τον κυνήγησε αλλά ο εκπαιδευτικός ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν έβγαινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι όπως αναφέρει ο πατέρας «επόμενη κίνηση ήταν να πάω στο νοσοκομείο για να καταγράψουν το συμβάν για ξυλοδαρμό». Και φυσικά το περιστατικό δεν τελειώνει εκεί αφού ο πατέρας του παιδιού φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση στον εκπαιδευτικό !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.