ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλυμνος: Συνελήφθησαν με όπλα, αρχαία και χασισόδεντρα

Κάλυμνος: Συνελήφθησαν με όπλα, αρχαία και χασισόδεντρα

Συνελήφθησαν για παρανομίες διαφόρων ειδών ένας 43χρονος Έλληνας μαζί με δυο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 36 και 31 χρόνων που φιλοξενούσε στο σπίτι του.

Έτσι, επιστράτευσαν και τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο για να κάνουν έρευνα στην κατοικία του 43χρονου. Ο τετράποδος αστυνομικός εντόπισε πρώτα τη μίνι χασισοφυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,65 μέτρου που καλλιεργούσε ο δράστης σε έναν περιφραγμένο εξωτερικό χώρο, ενώ στη συνέχεια ξετρύπωσε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,7 γραμμαρίων και λαθραίο καπνό βάρους 208 γραμμαρίων. Αλλά και στο αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ευρήματα, όμως, δεν τελείωναν εκεί, καθώς στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν δυο αρχαίοι ενάλιοι αμφορείς ύψους 90 εκατοστών και ενός μέτρου που εκτιμάται ότι ανήκουν στη Ρωμαϊκή περίοδο, αλλά και δυο σπαθιά με λάμες μήκους 52 και 64 εκατοστών, ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και δυο αεροβόλα πιστόλια, ενώ κατασχέθηκαν και 55,15 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, που άσκησε σε βάρος τους ξεχωριστές ποινικές διώξεις για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.