ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ορεστιάδα: Έφερναν λαθραία φυτοφάρμακα από την Τουρκία

Ορεστιάδα: Έφερναν λαθραία φυτοφάρμακα από την Τουρκία

Οργανωμένη υπόθεση ήταν η απόπειρα εισαγωγής στην Ελλάδα επικίνδυνων φυτοπροστατευτικών προϊόντων από την Τουρκία, την οποία επιχείρησαν δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί. Τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα και με λαθραία τσιγάρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που είχαν έρθει από την γειτονική χώρα και τα σταμάτησαν για να τα ελέγξουν. Στο ένα από αυτά, που επέβαιναν ένας 49χρονος Έλληνας και ένας 48χρονος αλλοδαπός, βρήκαν 185 πλαστικές φιάλες που περιείχαν φυτοπροστατευτικό προϊόν το οποίο δεν είχε την απαιτούμενη πιστοποίηση της αρμόδιας αρχής, καθώς και 150 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τους συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτη έναν 47χρονο Έλληνα συνεργό του ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, βρέθηκαν άλλες 114 πλαστικές φιάλες και 20 πλαστικά δοχεία που περιείχαν το ίδιο φυτοπροστατευτικό προϊόν. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα δύο αυτοκίνητα των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.