ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακουμπάς και εσύ τα πόδια σου στο ταμπλό; Ξανασκέψου το… (βίντεο)

Ακουμπάς και εσύ τα πόδια σου στο ταμπλό; Ξανασκέψου το… (βίντεο)

Το να ακουμπάμε ως συνοδηγοί τα πόδια μας στο ταμπλό του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους εαυτούς μας.

Αμέτρητα βίντεο κυκλοφορούν στο Ίντερνετ, στα οποία ειδικοί προειδοποιούν πως σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύουμε να σπάσουμε τα κόκκαλα των ποδιών μας από την ισχυρή κινητική ενέργεια που μεταφέρεται βίαια σε αυτά, ενώ επικίνδυνος σε αυτήν την περίπτωση είναι και ο αερόσακος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας άνδρας φρενάρει απότομα όταν βλέπει την κοπέλα του να έχει βάλει τα πόδια της πάνω στο ταμπλό. Αυτό που της συμβαίνει στη συνέχεια σίγουρα θα την αποτρέψει από το να ξαναβάλει τα πόδια στης εκεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.