ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τραμπ πρότεινε στη Μέι να κάνει μήνυση στην ΕΕ – Και της έδωσε λίστα με δικηγόρους

Ο Τραμπ πρότεινε στη Μέι να κάνει μήνυση στην ΕΕ – Και της έδωσε λίστα με δικηγόρους

Λίστα με δικηγόρους της Νέας Υόρκης που θα μπορούσαν να χειριστούν μία μήνυση της Βρετανίας ενάντια στην Ε.Ε. φέρεται να έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Τερέζα Μέι όταν τη συμβούλεψε να κινηθεί νομικά εναντίον της Ευρώπης.

Συμβουλές για τον τρόπο που θα πρέπει να χειριστεί το Brexit έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι έδωσε στην Μέι μία «σκληρή» επιλογή την οποία η ίδια δεν είχε λάβει υπόψη.

Το προηγούμενο Σάββατο, η Τερέζα Μέι εμφανίστηκε σε εκπομπή του BBC και ρωτήθηκε ποια ήταν η επιλογή στην οποία αναφερόταν ο Τραμπ. «Μου είπε ότι θα πρέπει να μηνύσω την Ε.Ε.», απάντησε η πρωθυπουργός. «Μήνυσε την Ε.Ε. Μην πας σε διαπραγματεύσεις, μήνυσέ τους», φέρεται να είπε ο Τραμπ στη Μέι, σύμφωνα με την ίδια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι
© REUTERS / STEFAN ROUSSEAU/POOL
Μέι: Ο Τραμπ μου είπε να μηνύσω την ΕΕ
Όπως αναφέρει μάλιστα η Daily Mail, ο Τραμπ προσφέρει να δώσει στη Μέι μία λίστα από δικηγόρους της Νέας Υόρκης που ο ίδιος θεωρεί σπουδαίους και οι οποίοι θα μπορούσαν να χειριστούν τη μήνυση εναντίον της Ε.Ε.
Παρά την αποκάλυψη για τη συμβουλή του Τραμπ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός είχε υπογραμμίσει ότι στόχος της είναι να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για το Brexit.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τραμπ, από τη μεριά του, είχε δηλώσει ότι προσέφερε στη Μέι μία επιλογή που θα έδινε στη Βρετανία ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την Ε.Ε. στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. «Της πρότεινα κάτι, της έδωσα μία επιλογή, θα προτιμούσα να μη σας πω ποια ήταν αυτή η επιλογή, αλλά πιστεύω ότι αυτή θα μπορούσε (να σας το πει)», είχε δηλώσει ο Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.