ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Επίθεση Μπ. Σάντερς σε Ντ. Τραμπ μετά από επικριτική διαφήμιση κατά των Δημοκρατικών

ΗΠΑ: Επίθεση Μπ. Σάντερς σε Ντ. Τραμπ μετά από επικριτική διαφήμιση κατά των Δημοκρατικών

Διαφήμιση από το επιτελείο της εκστρατείας επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το 2020 η οποία αποκαλούσε τους Δημοκράτες «συνεργούς σε κάθε δολοφονία που έχουν διαπράξει οι παράνομοι μετανάστες» απέρριψε ο ανεξάρτητος Γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς.

«Είναι πραγματικά απίστευτο και λυπηρό για την χώρα μας που έχουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει μία τέτοια ανοησία μέσω των εξωφρενικών δηλώσεών του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάντερς που εκλέγεται στο Βερμόντ κι ο οποίος συνεργάζεται με τους Δημοκρατικούς.

Οι δηλώσεις του Σάντερς έγιναν στην εκπομπή «State of the Union» του CNN.

Η διαφήμιση δημοσιοποιήθηκε ώρες πριν από την παύση λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Η παύση λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης προκλήθηκε κυρίως από την διαφωνία μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών για το πρόγραμμα προστασίας των παράνομων μεταναστών που είναι γνωστό ως DACA. Το πρόγραμμα αυτό, προστατεύει τους μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στις ΗΠΑ ως παιδιά.

«Χρειάζονται έναν τρόπο που να οδηγεί στην χορήγηση υπηκοότητας. Μετά βλέπουμε έναν πρόεδρο να ρίχνει κάτι στον αέρα να προσπαθεί να μας διαιρέσει και να προκαλέσει μίσος. Είναι πραγματικά λυπηρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάντερς.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, ο Σάντερς συγκεντρώνει ποσοστό 21% για ενδεχόμενη προεδρική υποψηφιότητά του, στις εκλογές του 2020. Ο ίδιος, θεωρεί πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Σάντερς διεκδίκησε το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον το 2016, ενώ κατήγγειλε προεκλογικά την διαφθορά στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.