ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος

Ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού UKIP Πολ Νάταλ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του βρετανικού κόμματος, σήμερα Παρασκευή.

Κατά τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές το UKIP κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες καθώς έχασε τη μοναδική του έδρα και είδε τον ηγέτη του να τερματίζει τρίτος στην περιφέρειά του πίσω από τους υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων.

Όπως δήλωσε ο Νάταλ, μετά την αποτυχία αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για το κόμμα. To UKIP, το οποίο υπό την ηγεσία του Νάιτζελ Φάρατζ συνέβαλε στην απόφαση των ψηφοφόρων να ταχθούν υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ, έχασε πολλούς από τους υποστηρικτές του στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

“Παραιτούμαι σήμερα από την ηγεσία του UKIP και η παραίτησή μου θα έχει άμεση ισχύ. Αυτό θα επιτρέψει στο κόμμα να αποκτήσει έναν νέο αρχηγό στο συνέδριό του τον Σεπτέμβριο”, είπε ο Νάταλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα ο Φάρατζ άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.