ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουγγαρία: Κυβερνητικό στέλεχος παρομοιάζει τον Μ.Σουλτς με τον Α. Χίτλερ!

Ουγγαρία: Κυβερνητικό στέλεχος παρομοιάζει τον Μ.Σουλτς με τον Α. Χίτλερ!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους της Ουγγαρίας, με την οποία ο Μάρτιν Σουλτς παρομοιάζεται με τον Αδόλφο Χίτλερ!

Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση του Γερμανού πολιτικού, για τη δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης», για τις οποίες όσες χώρες εκφράσουν αντιρρήσεις θα τεθούν εκτός. Ο Γιάνος Λάζαρ είπε ότι αυτού του είδους το τελεσίγραφο που έδωσε ο Μάρτιν Σουλτς, χαρακτήριζε τον Αδόλφο Χίτλερ.

Τόνισε δε, ότι η Ουγγαρία δεν είναι διατεθειμένη να απεμπολίσει κανένα από τα κυριαρχικά της δικαιώματα, όπως ακριβώς ορίζονται μέσα από τους υπάρχοντες κανόνες που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Λάζλο Σουργιάν, ο οποίος δήλωσε ότι «αυτή είναι μία φωνή που μου θυμίζει τον Αδόλφο Χίτλερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.