ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Απόπειρα μαφιόζικης δολοφονίας 47χρονου επιχειρηματία – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι! (φωτό, βίντεο)

Κύπρος: Απόπειρα μαφιόζικης δολοφονίας 47χρονου επιχειρηματία – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι! (φωτό, βίντεο)

Ο 47χρονος σεσημασμένος Κυριάκος Χατζησάββας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβολήθηκε από άγνωστο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει στην Αγία Νάπα.

Ο Χατζησάββας έχει ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Χατζησάββας είχε πέσει και πριν λίγα χρόνια θύμα δολοφονικής ενέργειας από την οποία επέζησε.

Τότε οι δράστες των είχαν πυροβολήσει τρεις φορές έξω από καμπαρέ στη Λάρνακα.

Έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις και η απόπειρα εναντίον του σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποτελεί θέμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ομάδων του υποκόσμου όπως αναφέρει και η cyprustimes.com.

Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν η δολοφονική ενέργεια εναντίον του Χατζησάββα να σχετίζεται με άλλες υποθέσεις που αφορούν τον πόλεμο μεταξύ ομάδων που ενεπλάκησαν σε πολλούς φόνους τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.