ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Τάκης: Η εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου για την υγεία της μάνας του που πάσχει από Αλτσχάιμερ

Δ.Τάκης: Η εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου  για την υγεία της μάνας του που πάσχει από Αλτσχάιμερ

Γιά την περιπέτεια υγείας που περνάει η μάνα του μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος on camera και την εκπομπή Ooh la la!

Ό ίδιος μίλησε για την ασθένεια του πιο αγαπημένου του ανθρώπου: «Ήρθε ξαφνικά και το ξαφνικό είναι και το πιο δύσκολο. Γυρίσαμε από κάτι διακοπές και μέσα σε δύο μέρες άρχισε να έχει μια περίεργη συμπεριφορά και το αλτσχάιμερ ξεκίνησε ξαφνικά. Το δύσκολο σε αυτή την αρρώστια είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ξεχνάς τον άνθρωπο τον οποίο γνώριζες 30-40 χρόνια. Έχεις έναν άλλον άνθρωπο πια. Με άλλες συνήθειες, με άλλα θέλω, με τις “τρέλες” του, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Στην ασθένεια του αλτσχάιμερ, το μεγάλο πρόβλημα το έχουν οι φροντιστές αυτών των ανθρώπων, παρά οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Θυμάμαι ένα περιστατικό και το λέω πρώτη φορά, ήμασταν στην πρωινή εκπομπή, την καλοκαιρινή, που κάναμε με τον Ιορδάνη (σ.σ. Χασαπόπουλο).

Η μητέρα μου τότε ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια. Και παίρνει κάποιος στο τηλεφωνικό κέντρο, ήξεραν στην γειτονιά ότι είμαι στο Mega, και λέει “είναι η μητέρα του στο παράθυρο και φωνάζει”. Δίνω τα κλειδιά στον κλητήρα του Mega, πάει ο άνθρωπος εκεί. Μέχρι να γίνει όλο αυτό, να πάει ο άνθρωπος και να δει ότι είναι όλα καλά και να μου στείλει ένα μήνυμα ότι είναι όλα οκ, εγώ έκανα την εκπομπή στον αέρα και ταυτοχρόνως είχα όλη αυτή την ένταση. Εμένα με αναγνωρίζει, εμένα και την αδελφή της, κανέναν άλλον. Όλους τους άλλους τους έχει ξεχάσει», κατέληξε ο Δημήτρης Τάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.