ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αν μπορούσα θα έκανα 100 φορές λίφτινγκ κι όχι μία». – Δείτε ποια γνωστή παρουσιάστρια το είπε (βίντεο)

«Αν μπορούσα θα έκανα 100 φορές λίφτινγκ κι όχι μία». – Δείτε ποια γνωστή παρουσιάστρια το είπε (βίντεο)

«Αν μπορούσα θα έκανα 100 φορές λίφτινγκ κι όχι μία» είπε ενώ φαίνεται να είναι αρκετά ανανεωμένη. Ο λόγος; Για την υπέροχη και με ζωηρό ταπεραμέντο Βάσια Τριφύλλη.

Δεν διστάζει να είναι ειλικρινής ακόμα και απέναντι σε ερωτήσεις που άλλες θα τις έφερναν σε δύσκολη θέση. Η Βάση Τριφύλλη παραδέχτηκε σε συνέντευξη της στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και στο «Παιδιά από σπίτι» ότι έχει κάνει lifting.«Αν μπορούσα θα έκανα 100 φορές λίφτινγκ κι όχι μία. Έκανα μία φορά πριν από 10 – 15 χρόνια, μπορεί και παραπάνω.»

Εξάλλου η ίδια έχει παραδεχτεί παλιότερα ότι ο χρόνος που περνά και αλλοιώνει την εικόνα της είναι κάτι που δεν της αρέσει. «Μεγάλωσα και με έχει πειράξει πολύ αυτό. Με έχει πειράξει εξωτερικά. Ήμουν μια γυναίκα που δεν έπρεπε να βάλει φερετζέ για να τη δεις. Με βλέπω να καταρρέω και τσαντίζομαι» είχε δηλώσει πριν από περίπου ένα χρόνο στην εκπομπή .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.