ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Eminem με νέο λούκ μετά απο 20 χρόνια (φωτό)

Ο Eminem με νέο λούκ μετά απο 20 χρόνια (φωτό)

Ο Αμερικανός ράπερ μετά απο 20 χρόνια αλλάζει λούκ. Eμφανίζεται πιο “τσαλάκωμένος” κι όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις στο Twitter έπεσαν βροχή…

Ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ διεθνώς, ο Eminem (γεννηθείς ως Marshall Bruce Mathers III) μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον των χρηστών των social media. Αφορμή δεν αποτέλεσε κάποιο νέο τραγούδι ή συνεργασία, όσο μια στυλιστική του αλλαγή.

O Eminem βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “The Defiant Ones”, μαζί με τον μέντορά του και καλό του φίλο, Dr. Dre, που είναι και το θέμα του ντοκιμαντέρ. Το νέο look του τραγουδιστή είναι αξύριστο, με γένια τεσσάρων ημερών κάτι που δεκάδες χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να χωνέψουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Ο Αμερικανός ράπερ, που έγινε γνωστός για τους αιχμηρούς του στίχους, τη δύσκολη παιδική ηλικία και τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, είχε ανέκαθεν ένα συγκεκριμένο στυλ με ένα μονίμως ξυρισμένο κόντρα πρόσωπό. Η εικόνα αυτή τσαλακώθηκε όπως φαίνεται 20 χρόνια μετά, όταν το Διαδίκτυο συνειδητοποίησε ότι ο Eminem μπορεί να φυτρώσει γένια.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.