ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνίδα χορεύτρια «έπεσε» θύμα ξυλοδαρμού – Πώς περιγράφει τη στιγμή; (φωτό, βίντεο)

Ελληνίδα χορεύτρια «έπεσε» θύμα ξυλοδαρμού – Πώς περιγράφει τη στιγμή; (φωτό, βίντεο)

Μια τρομακτική στιγμή έζησε η γνωστή χορεύτρια οριεντάλ, Αλεξάνδρα Φωτεινού, καθώς, ένας κακοποιός μπήκε στο αυτοκίνητο της και τη χτύπησε!

Η ίδια περιγράφει με λεπτομέρειες, τις στιγμές που έζησε όταν της επιτέθηκε ο δράστης και ποζάρει με το κεφάλι της τραυματισμένο, πριν ακόμα πάει στο νοσοκομείο. O κακοποιός, όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, μέρα μεσημέρι έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι.

Η Αλεξάνδρα Φωτεινού, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ενώ ως καλεσμένη έχει βρεθεί σε πολλές εκπομπές με τελευταία αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook:

«Αυτή η φωτογραφία είναι διαφορετική από τις φωτογραφίες χαράς που ανεβάζω
Είναι μια φωτο , κραυγή φωνής κατά του δράστη , της ” γυναικούλας” που το μεσημέρι της Παρασκευής έσπασε το τζαμί του αυτοκινήτου μου και τον καθρέπτη και μπηκε μέσα στο αυτοκίνητο μου και χτυπούσε το κεφάλι μου , και τραβούσε τα μαλλιά μου , στο κέντρο της Κερκυρας. Το τραύμα λίγο πιο κάτω να ήταν θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο
Είχα “άγιο “μου λένε όλοι και ξευτυλιζουν τον δράστη
Να Ντρεπεται να βγει από το σπιτι του , αυτός ο φουσκωτός και όσοι άλλοι χτυπούν γυναίκεw. Περαστικά στην ψυχη μου , εκτός που έχω ημικρανίες οι ουλές επουλώνονται και μάλιστα χτες χόρεψα , έδωσα την πρώτη μου χορευτική παράσταση μετά την επίθεση , έδωσα χαρά σε αυτούς που ήρθαν να με δουν και αισθάνθηκα πιο δυνατή. Από καρδιάς σας ευχαριστω όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.