ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην «αντεπίθεση» η Ε. Χατζίδου για τη σφαλιάρα στην Κ. Σπυροπούλου: «Δεν ξέρετε το 24ωρο μας» (φωτό)

Στην «αντεπίθεση» η Ε. Χατζίδου για τη σφαλιάρα στην Κ. Σπυροπούλου: «Δεν ξέρετε το 24ωρο μας» (φωτό)

Η Ελένη Χατζίδου περνά στην αντεπίθεση για την «σφαλιάρα» προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2018 και με μια ανάρτηση στα social media απαντά στους κατακριτές της.

Πολλοί έκαναν λόγο για κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Οι τηλεθεατές πολλές φορές τάχθηκαν υπέρ της παρουσιάστριας μέσω του Twitter. Μάλιστα, σχολιάστηκε αρκετά η ατάκα της τραγουδίστριας: «Θα φας σφαλιάρα» προς την Κωνσταντίνα. Οι σχέσεις τους, -τουλάχιστον από τα πλάνα που προβλήθηκαν- δεν έδειχναν να είναι οι καλύτερες.

Η Ελένη μετά την αποχώρηση της από το reality, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι κολλητή με την παρουσιάστρια. Φαίνεται πως οι χρήστες του Twitter συνεχίζουν να σχολιάζουν την περιβόητη σκηνή με την “σφαλιάρα”, γι’ αυτό και η τραγουδίστρια είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Φυσικά και ξέρουμε ότι τραβάνε οι κάμερες στον πάγκο και ότι μπαίνουν μάλιστα και υπότιτλοι. Ζήτησα από τη Ντίνα να το συζητήσουμε την επόμενη μέρα και κι αν δείτε το επεισόδιο, απέφυγε. Και ναι ήμουν ο εαυτός μου! Όταν με τσαντίζουν δεν είμαι γλυκούλα – και προφανώς δεν ξέρετε το 24ωρο μας»!

Δείτε το μήνυμα της τραγουδίστριας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.