ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημόσια δήλωση Ελένης Φουρέιρα: «Ονομάζομαι Εντέλα Φουρεϊράι» (βίντεο)

Δημόσια δήλωση Ελένης Φουρέιρα: «Ονομάζομαι Εντέλα Φουρεϊράι» (βίντεο)

«Με λένε Εντέλα Φουρεϊράι». Χαμογελαστή και άνετη η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-Α-Τετ», στο ΡΙΚ, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για το θέμα της αλβανικής καταγωγής της αλλά και για μια πρόταση γάμου που της έγινε στο παρελθόν.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Το Ελένη είναι το βαπτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου. Στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα -ι».

Δημόσια αποκάλυψη

«Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει, γνωρίσει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτό που κάνει. Ναι, ήταν λάθος, αλλά, αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής συνέντευξής της.

Οσο για το πώς ένιωσε μετά τη δημόσια αποκάλυψη της αλβανικής καταγωγής της, η εκρηκτική τραγουδίστρια είπε:

«Ήταν μεγάλη λύτρωση για μένα, γιατί πάντα ένιωθα υπερήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και νιώθω υπερήφανη που είμαι από την Αλβανία και έχω γεννηθεί εκεί. Σε όλους τους ανθρώπους το έλεγα, μόνο στην κάμερα δεν το έλεγα».

Η Ελένη αποκάλυψε επίσης ότι στο παρελθόν τής είχε γίνει… στο περίπου πρόταση γάμου. «Πρόλαβα κι έφυγα πριν γίνει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ούτε και τώρα αισθάνεται έτοιμη να παντρευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.