ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η συνταγή της ημέρας: Σπαγγετίνι με τσορίθο και ντοματίνια τσέρι

Η συνταγή της ημέρας: Σπαγγετίνι με τσορίθο και ντοματίνια τσέρι

Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά

500γρ. σπαγγετίνι (ένα πακέτο)

νερό (5L για το βράσιμο)

50γρ. αλάτι

για τη σάλτσα

400γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ

8 ντοματίνια τσέρι κομμένα στα τέσσερα

125γρ. λουκάνικο τσορίθο κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. μαϊντανός ή δυόσμος ψιλοκομμένος

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

*Για τις φρέσκες ντομάτες: ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε.

Σε μία κατσαρόλα, σοτάρουμε το λουκάνικο στο ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε τη ντομάτα, τα ντοματίνια, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά από την ώρα που θα πάρει βράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.