ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετα την αποχώρηση και τα δάκρυα στην κάμερα (βίντεο)

Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετα την αποχώρηση και τα δάκρυα στην κάμερα (βίντεο)

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter.

Η τελευταία γυναίκα του ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε και δήλωσε :

«Τεσσεράμισι μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό, αλλά από την άλλη πλευρά σου διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση. Φεύγω πολύ γεμάτη»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.