ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από χαλιά του ΙΚΕΑ η κάπα του Jon Snow στο GoT -Δείτε πόσο κόστισε (φωτό)

Από χαλιά του ΙΚΕΑ η κάπα του Jon Snow στο GoT -Δείτε πόσο κόστισε (φωτό)

Τι κι αν κάθε επεισόδιο του Game of Thrones κοστίζει περίπου 10 εκατ. δολάρια; Η παραγωγή έδειξε να… τσιγγουνεύεται το κάτι παραπάνω στο βασικό κοστούμι του κύριου πρωταγωνιστή της σειράς!

Για του λόγου το αληθές, η σχεδιάστρια κοστουμιών της δημοφιλούς σειράς, Μισέλ Κλάπτον, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι η γούνα που σκεπάζει την κάπα του Τζον Σνόου είναι φτιαγμένη από χαλιά του… ΙΚΕΑ, αξίας μόλις 79 δολαρίων!

«Τα κόψαμε, τα ξυρίσαμε και προσθέσαμε δερμάτινα λουριά» παραδέχτηκε η ίδια.

Αν και η Κλάπτον δεν αποκάλυψε πόσο κόστισαν, το εύρος των τιμών των χαλιών που προσφέρει το ΙΚΕΑ κυμαίνεται από 17 έως 79 δολάρια, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα Fast Company.

Η είδηση πήρε γρήγορα διαστάσεις, με αποτέλεσμα η ίδια η σουηδική εταιρεία να δημοσιεύσει ένα χιουμοριστικό σκίτσο με οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να μετατρέψει τα χαλιά της σε γούνινο μανδύα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.