ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση και αναθεώρηση για την πώληση του 67% του ΟΛΘ κάνουν οι εργαζόμενοι

Παρέμβαση και αναθεώρηση  για την πώληση του 67% του ΟΛΘ κάνουν οι εργαζόμενοι

Ένσταση- αίτηση αναθεώρησης κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον προσυμβατικό έλεγχο της πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) κατέθεσαν σήμερα στο Δικαστήριο οι εργαζόμενοι, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην παραχώρηση του λιμανιού. «Το σκεπτικό της κίνησής μας είναι ότι με την εκποίηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ δεν τηρείται το ενωσιακό και εθνικό δίκαιο για τις δημόσιες συμβάσεις και οι αρχές διαφάνειας, ενώ δεν υπάρχουν και ρήτρες διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος και των δημόσιων εσόδων» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), Φανή Γουργούρη, πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΟΛΘ.

Δεδομένου ότι μετά το πράσινο φως του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την υπογραφή της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών (ΣΑΜ), η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ο φάκελος θα οδεύσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν αντίστοιχη παρέμβαση και στο συγκεκριμένο όργανο. «Δηλώνουμε πως κάθε κατεύθυνση πως δεν θα υποστέλλουμε μέχρι τέλους τη σημαία υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και των θεσπισμένων εργασιακών σχέσεων, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο τρόπο. Μετά τη παρέμβαση στο Ελεγκτικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσουμε παρέμβαση και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ και τη Κυβέρνηση έστω και την ύστατη ώρα να ματαιώσουν την εκποίηση διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και την ενεργή ανάπτυξη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική και εθνική οικονομία» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.