ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψήφος εμπιστοσύνης από ΗΠΑ για Ελλάδα: «Σε καλό δρόμο η υπόθεση του ελληνικού χρέους»

Ψήφος εμπιστοσύνης από ΗΠΑ για Ελλάδα: «Σε καλό δρόμο η υπόθεση του ελληνικού χρέους»

Η υπόθεση του ελληνικού χρέους «είναι σε καλό δρόμο» εκτίμησε ο τέως υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζακ Λιου μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Λιου είχε κάνει ειδική αναφορά στην Ελλάδα κατά την διάρκεια συζήτησης με θέμα την αναμόρφωση της Ευρωζώνης. Στο συγκεκριμένο πάνελ συμμετείχαν μεταξύ άλλων η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σόλτς και ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

«Συνεργαστήκαμε με την Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την περίοδο των σκληρών διαπραγματεύσεων, πολύ στενά για το θέμα Ελλάδος γιατί δεν θέλαμε να δούμε μια χώρα της Eυρωζώνης να καταρρέει και να βγαίνει εκτός Eυρωζώνης», είπε ο κ. Λιου.

Ερωτηθείς από τους Έλληνες δημοσιογράφους για τα γεγονότα που κλήθηκε ο ίδιος να διαχειριστεί το 2015 ως υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο Τζακ Λιου μίλησε για την στενή σχέση που είχε αναπτύξει με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «θεωρώ τον Έλληνα πρωθυπουργό φίλο μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.