ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε. Τσακαλώτος: «Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές»

Ε. Τσακαλώτος: «Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές»

«Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές». Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζήτησαν στοιχεία για τη διαμόρφωση του ΕΝΦΙΑ με βάση της νέες αντικειμενικές αξίες.

«Είναι εξαιρετικά μικρές οι εξαιρέσεις, μια ή δύο περιπτώσεις που θα δείτε αύξηση, όπως για παράδειγμα περιοχές δίπλα στο μετρό» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε προηγηθεί παρέμβαση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, που έθεσε ζήτημα για το πως θα διαμορφωθεί ο ΕΝΦΙΑ στις εργατικές συνοικίες, για τις περιοχές που ανεβαίνουν οι τιμές του ΕΝΦΙΑ αν και είναι περιοχές, όπως η Δραπετσώνα ή το Ζεφύρι και που μάλιστα δεν έχουν και όγκο συναλλαγών τέτοιον, που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει να αυξήσει την τιμή ζώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.