ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Μοσκοβισί: «Η επιτήρηση δεν είναι τέταρτο μνημόνιο»

Π.Μοσκοβισί: «Η επιτήρηση δεν είναι τέταρτο μνημόνιο»

Ο Ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, προχώρησε σε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ελλάδας.

«Πρέπει να πω άλλη μια φορά πως δεν πρόκειται για τέταρτο πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί και πρόσθεσε: «δεν ζητούμε κανένα επιπλέον μέτρο, καμιά επιπλέον προσπάθεια, αλλά θέλουμε να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στον δρόμο της για να κάνουμε αυτή την έξοδο αληθινή επιτυχία και να επιτρέψουμε στην Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές με αξιοπιστία και δύναμη. Είμαστε στον δρόμο της επιτυχίας, η 20η Αυγούστου θα είναι πολύ σημαντική».

«Είναι η ίδια επιτήρηση», εξήγησε, «που ασκούμε σε κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα, με αποχρώσεις καθώς η χώρα γνώρισε προφανώς μια κρίση που ήταν πιο μακρά, πιο δύσκολη, διότι το επίπεδο του χρέους της παραμένει πολύ υψηλό, όμως το θέμα είναι να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στην οδό της επιτυχίας της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ευρωπαίος επίτροπος σημείωσε ότι η Ελλάδα «πρέπει να συνεχίσει να εφαρμόζει αξιόπιστες δημοσιονομικές πολιτικές, αλλά πρέπει τώρα να πετάξει με τα δικά της φτερά, να περπατήσει με τα δικά της πόδια και έγκειται στους Έλληνες να καθορίσουν την αναπτυξιακή πολιτική τους την οποία επιθυμούν για τον λαό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.