ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΕΗ: Καμία αύξηση στα αγροτικά τιμολόγια

ΔΕΗ: Καμία αύξηση στα αγροτικά τιμολόγια

Διαψεύδει και μάλιστα κατηγορηματικά η ΔΕΗ ότι έχουν γίνει αυξήσεις σε αγροτικά τιμολόγια και ειδικά στο τέλος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις διαμαρτυρίες αγροτών από την Περιοχή της Λάρισας, η ΔΕΗ αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΔΕΗ διευκρινίζει σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαμαρτυρίες αγροτών από την περιοχή της Λάρισας περί αυξήσεως των αγροτικών τιμολογίων και ειδικότερα του τέλους υπέρ ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ότι ουδεμία αύξηση αγροτικών τιμολογίων ή ΕΤΜΕΑΡ έχει πραγματοποιηθεί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.