ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Αρναούτογλου: «Θα έχουμε καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο» – Δείτε την θερμοκρασία

Σ.Αρναούτογλου: «Θα έχουμε καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο» – Δείτε την θερμοκρασία

Ο καιρός συνεχίζει να κάνει τα… δικά του και όπως ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου με έκτακτη ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, η Ελλάδα θα γνωρίσει την πρώτη θερμή -αλλά πρόσκαιρη- θερμή εισβολή, με τη θερμοκρασία να χτυπά… κόκκινο για την εποχή, το ερχόμενο Σάββατο.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο υδράργυρος θα φτάσει τους 26 βαθμούς, ενώ στη γκάλερι θα δείτε το διάγραμμα με τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών. Και όλα αυτά, την ώρα που η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα είναι αντιμέτωπη με το δεύτερο σοβαρό κύμα ψύχους…

Αναλυτικά όσα γράφει στη σελίδα του ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, για τη θερμή εισβολή και τις υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.

«Μαρτιάτικη, πρόσκαιρη θερμή εισβολή και σκόνη επι θύραις!

Θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο συνοδεία όμως πολύ ισχυρών κατά τόπους νοτιάδων!!

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σταδιακά απο την ερχόμενη εβδομάδα όμως θα πρέπει να περιμένουμε έως και την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε αν αυτή θα έχει και χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπως θέλουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Δυστυχώς η ανομβρία στην νοτια νησιωτική Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς δεν προβλέπονται αξιόλογες βροχές στο άμεσο καιρικό μέλλον!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στη γκάλερι το διάγραμμα με την πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.