ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίσιο τέλος με την αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη που είχε παρασυρθει από τα νερά! (upd)

Αίσιο τέλος με την αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη που είχε παρασυρθει από τα νερά! (upd)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για μια γυναίκα στις Συκιές στη Θεσσαλονίκη που παρασύρθηκε από χείμαρρο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης. Περισσότερα σε λίγο.


Μια γυναίκα παρασύρθηκε σύμφωνα με πληροφρίες από τα ορμητικά νερά της βροχής στη Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδει το thesstoday, το περιστατικό σημειώθηκε στις Συκιές. Μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Λόγω της στάθμης και της συσσώρευσης του νερού από την βροχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην Γέφυρα των Αγίων Πάντων.

Δρόμοι ποτάμια και ισχυρή χαλαζόπτωση

Έντονη χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα τη Θεσσαλονίκη. Oι «ουρανοί άνοιξαν» και πέρα από την ισχυρή βροχόπτωση πέφτει χαλάζι σε μέγεθος… φουντουκιού!

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια, δυσχεραίνοντας ιδιαίτερα την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ισχυρό χαλάζι πέφτει ασταμάτητα για περισσότερη από μισή ώρα, ενώ η ημέρα έγινε… νύχτα, λόγω της έντασης των φαινομένων και της ιδιαίτερα χαμηλής νέφωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.