ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση ελπίδας και ζωής!

Συνάντηση ελπίδας και ζωής!

Με πολλή συγκίνηση και δυναμικό παλμό ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα συνεργαζόμενα με αυτόν κέντρα, φορείς, εταιρείες και εθελοντές δράσης απ’ όλη την Ελλάδα ανανέωσαν τη δέσμευσή τους στον αγώνα για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, έκαναν απολογισμό της κοινής τους δράσης και έθεσαν νέους στόχους!

Σε μια Συνάντηση Εργασίας, όπως ενημερωθήκαμε από το sissysworld,σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών που ο Σύλλογος τιτλοφόρησε «Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής» και ανακοίνωσε ότι θα την επαναλαμβάνει κάθε χρόνο, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη, καλωσόρισε συγκινημένη τους προσκεκλημένους λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που σaς βλέπω όλους μαζί σήμερα. Όλους εσάς, που όχι μόνον στηρίζετε με τόση αφοσίωση και αγάπη το έργο μας, αλλά το εμπλουτίζετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας και πολύ συχνά, εσείς είστε αυτοί που το υλοποιείτε! Για μένα, δεν είστε μόνο οι φίλοι μας σ’ αυτόν τον αγώνα, είστε η Μεγάλη Οικογένεια του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»! Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας: να μην χάνεται ούτε μια ζωή, όταν μπορεί να κερδηθεί! Και να κερδίζεται εδώ, στον τόπο μας! Όλη η Ελλάδα είναι εδώ σήμερα! Και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα…»

Μανώλης Παπασάββας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Στέλιος Γραφάκος

Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, φοιτητές ιατρικής σχολής και εθελοντές δράσης για το “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Μανώλης Παπασάββας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βούλα Κοζομπόλη , Στέλιος Γραφάκος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα, ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.