ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν» (Πιό επίκαιρο από ποτέ)

Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν» (Πιό επίκαιρο από ποτέ)

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα λένε οι Γέροντες της Ορθοδοξίας, καθώς η πνευματικότητά τους αποτελεί φάρο για την χώρα στις δύσκολες εποχές που κάποιοι με το ζόρι μας έβαλαν. Άλλωστε οι Γεροντάδες αλλά και οι Άγιοι έιχαν μιλήσει για την κρίση σε εποχές που τους πέρναγαν για τρελούς.

«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

(γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι συνέχεια της προρρήσης του Γέροντος Ιωσήφ, όταν είχε πει ότι θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, και θα τραβηχτεί το μεγάλο κεφάλαιο, ξαφνικά. Πότε θα γίνει αυτό; Μόνο ο Θεός το γνωρίζει, το σίγουρο είναι ότι θα το κάνουν όταν οι Έλληνες αποφασίσουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Όσο ραγιαδίζουμε δεν έχουν κανένα λογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.