ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή για προσκύνημα στον τάφο του Άγιου Παΐσιου – Αύριο τιμάται η μνήμη του (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή για προσκύνημα στον τάφο του Άγιου Παΐσιου – Αύριο τιμάται η μνήμη του (βίντεο)

Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς το πρωί στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου και βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παΐσιου.

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, ενώ τα λόγια του έχουν καταγραφεί σε δεκάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί.

Αύριο, 12 Ιουλίου, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Γέροντα, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε πριν από τρία χρόνια με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Ησυχαστήριο, στο οποίο ο Γέροντας εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994, έχει κατακλυστεί από κόσμο καθώς στις 20:00 αρχίζει η Αγρυπνία στην οποία θα συλλειτουργήσουν πολλοί Μητροπολίτες.

Πλήθος πιστών από διάφορα σημεία της επικράτειας έχουν καταφτάσει με την ουρά που περιμένει να προσκυνήσει στον τάφο του Αγίου θα είναι πολλών μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.