ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ροχαλητό: Με αυτήν τη σπιτική συνταγή θα βάλετε ένα τέλος!

Ροχαλητό: Με αυτήν τη σπιτική συνταγή θα βάλετε ένα τέλος!

Το φλέγμα στη μύτη και το λαιμό μπορεί επίσης να φταίει. Και εδώ έρχεται το κόλπο:

Σπιτικός χυμός ενάντια στο ροχαλητό.

Θα χρειαστείτε:

2 μήλα 2 καρότα 1/4 λεμόνι 1φρέσκια πιπερόριζα

Ο χυμός του λεμονιού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία βοηθάει να περιοριστούν οι εκκρίσεις της μύτης και να παραμένει καθαρή, Επίσης, η πιπερόριζα βοηθάει να ανακουφιστεί η μύτη από πίεση ή πόνο. Τα μήλα και τα καρότα όχι μόνο καθαρίζουν τη μύτη, αλλά βελτιώνουν και πολύ τον ύπνο, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Οδηγίες:

Χτυπήστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και πιείτε τον χυμό αρκετές ώρες πριν πάτε για ύπνο.

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν παρατηρήσετε πως δεν μπορείτε να αναπνεύσετε σωστά ή πως δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό. Παρόλο που το ροχαλητό φαίνεται άκακο, είναι μερικές περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπιστεί ιατρικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.