ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προσοχή! Κρούσμα σαλμονέλας στην Ελλάδα από βρεφικό γάλα

Προσοχή! Κρούσμα σαλμονέλας στην Ελλάδα από βρεφικό γάλα

Ένα κρούσμα σαλμονέλας που συνδέεται με τα προϊόντα της εταιρίας Lactalis που αποσύρθηκαν από το Δεκέμβριο, καταγράφηκε και στην Ελλάδα. Tο βρέφος νόσησε τον Δεκέμβριο του 2017, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο στην γαλλική εταιρεία. Πλέον είναι καλά στην υγεία του. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες το κρούσμα εντοπίστηκε κατά τον αναδρομικό έλεγχο που γίνεται ακόμα πανευρωπαϊκά για όλα τα προϊόντα της εταιρείας που αποσύρθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος Lactalis ζήτησε χθες και πάλι συγγνώμη από τους γονείς και διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται πλήρως με το Γαλλικό κράτος.Η εταιρεία «επαναλαμβάνει τη συγγνώμη της προς τους γονείς» που αγόρασαν ύποπτες ποσότητες γάλακτος, δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της, Μισέλ Ναλέτ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.