ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γεωργία: Δυτικόφιλη βουλευτής χτύπησε στο κεφάλι συνάδελφό της – Δείτε βίντεο 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι 14 βουλευτές της αντιπολίτευσης εκδιώχθηκαν από την αίθουσα

Γεωργία: Δυτικόφιλη βουλευτής χτύπησε στο κεφάλι συνάδελφό της – Δείτε βίντεο 

Μία δυτικόφιλη βουλευτής στη Γεωργία, εξαγριώθηκε και χτύπησε άνδρα συνάδελφό της με ένα μπουκάλι νερό μέσα στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους «ξένους πράκτορες» που αποσκοπεί στην θωράκιση της χώρας από διεισδύσεις των δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Σε βίντεο που προβλήθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης, διακρίνεται η Κάτια Ντεκανοΐτζε, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, να χτυπά στο κεφάλι τον Γκουράμ Ματσαρασβίλι με κάτι που μοιάζει με πλαστικό μπουκάλι, ενώ εκείνος της φωνάζει και της κουνά το δάχτυλο.

Το νομοσχέδιο αναφέρει ότι όσες οργανώσεις λαμβάνουν πάνω από το 20% της χρηματοδότησής τους από το εξωτερικό θα πρέπει να καταγραφούν ως «πράκτορες του εξωτερικού».

Το κυβερνών κόμμα «Γεωργιανό Όνειρο» λέει ότι είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια στη χρηματοδότηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Η επίσημη μετάδοση της συνεδρίασης διακόπηκε λίγο μετά το σημερινό συμβάν. Ο Ματσαρασβίλι, που πρόσκειται στο «Γεωργιανό Όνειρο», δεν τραυματίστηκε. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι 14 βουλευτές της αντιπολίτευσης εκδιώχθηκαν από την αίθουσα, καθώς δεν διστάζουν να κτυπούν τους βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης (είναι το δεύτερο συμβάν) μέσα σε λίγες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για απόψε το βράδυ είναι προγραμματισμένη μια διαδήλωση στήριξης του νομοσχεδίου έξω από το Κοινοβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.