ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Ένα «λάθος» κόστισε την ζωή σε 150.000 γυναίκες – Δεν κάλεσαν να κάνουν μαστογραφία 450.000

Βρετανία: Ένα «λάθος» κόστισε την ζωή σε 150.000 γυναίκες –  Δεν κάλεσαν να κάνουν μαστογραφία  450.000

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC, το «λάθος» έγινε μετά το 2009 και ήρθε στο φως τον περασμένο Ιανουάριο. Όλες οι γυναίκες που επηρεάζονται άμεσα από το συγκεκριμένο «λάθος» έχουν περάσει τα 70 τους χρόνια και αναμένεται να κάνει δήλωση ο υπουργός Υγείας.

Το σύστημα υγείας στην Βρετανία προβλέπει την αποστολή πρόσκλησης για μαστογραφία σε γυναίκες ηλικίας από 50 έως 70 ετών. Η πρόσκληση αποστέλλεται κάθε τρία χρόνια. Κι αυτό, γιατί η πιθανότητα να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού αυξάνεται όσο περνούν τα χρόνια. Για το «λάθος» «καταδικάστηκαν» οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι μάλλον κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους ώστε όσες από αυτές τις γυναίκες μπορούσαν να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.