ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του Σ.Βαλυράκη – Κλήθηκαν για κατάθεση δύο πρόσωπα-κλειδιά

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του Σ.Βαλυράκη – Κλήθηκαν για κατάθεση δύο πρόσωπα-κλειδιά

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, μετά την κλήση δύο προσώπων-κλειδί για κατάθεση.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για δύο άτομα που είναι ύποπτα για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης.

Τα δύο πρόσωπα είναι ψαράδες στο επάγγελμα και κλήθηκαν σε ανωμοτί κατάθεση.

Η εντολή δόθηκε από την Εισαγγελία Χαλκίδας που έχει τη δικογραφία, στη Λιμενική Αρχή της Ερέτριας, η οποία και θα πάρει τις καταθέσεις.

Τα δύο σημεία «κλειδιά» στην υπόθεση είναι ο μάρτυρας που είδε τι έγινε στη θάλασσα της Ερέτριας στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που κάνουν λόγο για συγκεκριμένα χτυπήματα στον Σήφη Βαλυράκη, τα οποία δε δικαιολογούν ένα δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.