Ψεύτες και κλέφτες...

Χειροπέδες στον 40χρονο Νιγηριανό που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό 17χρονης μαζί με τον Ρ.Σεμέδο

Χειροπέδες στον 40χρονο Νιγηριανό που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό 17χρονης μαζί με τον Ρ.Σεμέδο

Οι Αρχές εντόπισαν και κατ’ επέκταση συνέλαβαν τον 40χρονο Νιγηριανό, ο οποίος όπως και ο Ρούμπεν Σεμέδο αντιμετωπίζει κατηγορία για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Σε αντίθεση με τον Πορτογάλο του Ολυμπιακού που συνελήφθη χθες βράδυ, ο φίλος του καταζητείτο από τις αρχές αλλά τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Αύριο θα προσαχθεί στην Ευελπίδων και θα απολογηθεί, όπως και ο Σεμέδο, που πήρε προθεσμία για την ίδια μέρα μετά τη σημερινή μεταγωγή του ενώπιον του εισαγγελέα.

Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα για τον βιασμό της 17χρονης, τι είπε ο δικηγόρος του

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Ρούμπεν Σεμέδο εξήλθε από τον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ενώ στον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού απαγγέλθηκε η κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αυριο στις 11 το πρωί

«Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον κ. Σεμεδο, νομίζω ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποκλείουν αυτό καταγγέλθηκε και θα ετοιμάσουμε πλήρες υπόμνημα προς την κα. ανακρίτρια», δήλωση δικηγόρου, Σταύρος Γεωργόπουλος. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η καταγγέλουσα είχε πει πως είναι 19 ετών ενώ ο ίδιος ο κ. Γεωργόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Τι αναφέρει η ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.