ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γυναίκα με αμνησία εντοπίστηκε σε έρημο κροατικό νησί με αρκούδες – Μιλά άπταιστα Αγγλικά

Γυναίκα με αμνησία εντοπίστηκε σε έρημο κροατικό νησί με αρκούδες – Μιλά άπταιστα Αγγλικά

Πολλά ερωτήματα έχουν γεννηθεί μετά τον εντοπισμό μίας 60χρονης γυναίκας με αμνησία σε ένα κροατικό νησί γεμάτο με αρκούδες.

Ο ψαράς είδε τη γυναίκα ανάμεσα στα βράχια κι αμέσως κάλεσε τα σωστικά συνεργεία.

Μόνο μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα θα μπορούσε να φτάσει εκεί όπου βρισκόταν η γυναίκα και θα έπρεπε να ταξιδέψει με οχήματα εκτός δρόμου και να περπατήσει επάνω στα βράχια για αρκετά χιλιόμετρα.

Η γυναίκα έμοιαζε να είναι περίπου 60 ετών και μιλούσε άπταιστα Αγγλικά, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά της ή να απαντήσει από ποια χώρα κατάγεται.

Δεν είχε διαβατήριο, άλλα χαρτιά ή κινητό τηλέφωνο, ενώ υπέφερε από αφυδάτωση.

Οι διασώστες ανέφεραν ότι επέζησε για αρκετές ημέρες, παρά το γεγονός ότι οι αρκούδες συχνά τριγυρνούν εκεί αναζητώντας για τροφή.

“Είναι πολύ παράξενο ότι βρισκόταν σ’ αυτή την περιοχή. Είναι ένα εξαιρετικά δυσπρόσιτο κομμάτι της ακτής, με τρομερά κοφτερά βράχια. Κυριολεκτικά σαν ξυράφια, που κόβουν τη σόλα από τα παπούτσια” σχολίασε ένας ντόπιος, μιλώντας στον ιστότοπο 24Sata.

“Εκεί δεν υπάρχει άνθρωπος ή ζώα εκτός ίσως από αγριογούρουνα ή αρκούδες που ξέρουν πώς να κολυμπούν μέχρι εκεί σε αναζήτηση τροφής, αλλά ακόμα κι αυτό είναι σπάνιο, μιας και δεν υπάρχει τίποτα για φαγητό. Μια γυναίκα αυτής της ηλικίας δεν θα μπορούσε να κολυμπήσει αυτή την απόσταση. Θα χρειαζόταν εξαιρετική δύναμη” ανέφερε.

Η γυναίκα ύψους περίπου 1,62 μ. με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές μιλάει άπταιστα αγγλικά “σαν καθηγήτρια” αλλά μοιάζει να υποφέρει από αμνησία και δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το όνομά της, από πού κατάγεται και πώς βρέθηκε εκεί ολομόναχη, σε ένα μέρος κυριολεκτικά απροσπέλαστο με τα πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.