ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με μαύρες σημαίες στο υπ. Δικαιοσύνης οι εξωτερικοί φρουροί του Κορυδαλλού

Με μαύρες σημαίες στο υπ. Δικαιοσύνης οι εξωτερικοί φρουροί του Κορυδαλλού

Οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο δικαιοσύνης διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού, με μαύρες σημαίες στα χέρια. 

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγαματοποιείται καθώς όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, εδώ και 1,5 χρόνο είναι δίχως ρεπό, ενώ δεν έχουν πληρωθεί για τις βραδινές βάρδιες. Όπως υποστηρίζει το συνδικαλιστικό τους όργανο, αυτή τη στιγμή υπηρετούν στις φυλακές Κορυδαλλού 180 εξωτερικοί φρουροί. Από αυτούς οι 100 απασχολούνται στη φύλαξη των 16 κρατουμένων που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών με αποτέλεσμα να απομένουν μόνο 80 φρουροί για την φύλαξη του Κορυδαλλού.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την κινητοποίηση ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης κατέβηκε από το γραφείο του και συνάντησε τους εξωτερικούς φρουρούς. Ο υπουργός τους είπε πως άμεσα θα προσπαθήσει να αποδεσμεύσει εξωτερικούς φρουρούς από τη φύλαξη των κρατουμένων στα νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκρίνησε οτι με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων το πρόβλημα αυτό θα διορθωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.