ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 18χρονος που βίασε σε πάρτι την πρώην φίλη του στον Βόλο

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 18χρονος που βίασε σε πάρτι την πρώην φίλη του στον Βόλο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 18χρονος που κατηγορείται τον για βιασμό της συνομήλικης πρώην συντρόφου του μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Στον 18χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Παράλληλα, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και ο 18χρονος διοργανωτής του πάρτι που κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό και πλέον αναμένεται ο ορισμός τακτικής δικασίμου.

Η καταγγελία της 18χρονης

Το πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός, με τη 18χρονη κατά τη διάρκεια της γιορτής να δηλώνει ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Τότε πήγε στο πρώην αγόρι της που είχε το κλειδί του σωματίου, την οδήγησε στο δωμάτιο και αφού κλείδωσε, έμειναν οι δυο τους σε αυτό.

Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης και συνεργός, χτύπησε την πόρτα, ο 18χρονος πρώην φίλος της νεαρής του έδωσε το κλειδί και τους κλείδωσε απ’ έξω μέσα στο δωμάτιο. Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο 18χρονος πρώην φίλος της την έπιασε από τα χέρια, της έκλεισε το στόμα και τη βίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, η κοπέλα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο συνεργό που την κλείδωσε στο δωμάτιο με τον φερόμενο βιαστή της και εκείνος πήγε και ξεκλείδωσε την πόρτα. Ο καταγγελλόμενος, ως συνεργός, ισχυρίζεται πως ο φίλος του τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσει την πόρτα και πως δεν γνώριζε τι συνέβη στο δωμάτιο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για ποιον λόγο κλείδωσε την πόρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.