ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mini-συνάντηση Ν.Παναγιωτόπουλου – Χ.Ακάρ: «Μην κάνετε παραβιάσεις και παρενοχλήσεις»

Mini-συνάντηση Ν.Παναγιωτόπουλου – Χ.Ακάρ: «Μην κάνετε παραβιάσεις και παρενοχλήσεις»

Συνάντηση με τον Χουλουσί Ακάρ είχε σήμερα στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη και όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας ΥΠΑΜ ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του να σταματήσουν οι προκλήσεις στο Αιγαίο.

Οι επισημάνσεις Παναγιωτόπουλου έγιναν στον απόηχο της τουρκικής παρενόχλησης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Νικο Χαρδαλιά στα ακριτικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και των συνεχών δηλώσεων από ανώτατους τούρκους αξιωματούχους με τις οποίες επιχειρούν να αμφισβητήσουν την ελληνική κυριαρχία στα ελληνικά νησιά.

Να σημειωθεί ότι στη σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ , αναφέρθηκε στην 70ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Συμμαχία.

Με αυτήν την ευκαιρία, στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε τις σύντομες συνομιλίες, αφενός με τον Γ.Γ. κ. Στόλτενμπεργκ και αφετέρου, με τον Τούρκο ομόλογο του κ. Χουλουσί Ακάρο οποίος του ενεχείρησε αναμνηστική φωτογραφία από προηγούμενη συνάντησή τους.

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.