
Πριν από λίγο άρχισαν να χτυπούν καμπάνες και να ηχούν σειρήνες στην πόλη Ουμάν στην Ουκρανία, πρόκειται για την πόλη στην οποία διανυκτέρευσε η ελληνική αποστολή.
Την ίδια ώρα, η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να φύγει από λεπτό προς λεπτό από την πόλη και να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Μολδαβία.
Υπάρχει ασφαλής δίοδος διαφυγής, σύμφωνα με τον ανταποκριτή, ενώ το ταξίδι για τα σύνορα υπολογίζεται στις πέντε ώρες.
Δεκάδες Έλληνες πολίτες έχουν απεγκλωβιστεί από την Ουκρανία, ενώ οι προξενικές αρχές τόσο στη Μαριούπολη όσο και στην Οδησσό παραμένουν σε λειτουργία.
Υπενθυμίζεται πως το κονβόι των 21 αυτοκινήτων με επικεφαλής τον Πρέσβη Φραγκίσκο Κωστελλένο, ξεκίνησε χτες, Πέμπτη από την πόλη Ζαπορίζια, που βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μαριούπολης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.