ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του αστυνομικού

Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του αστυνομικού

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη, που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του ανακριτή και στη συνέχεια πληροφορήθηκε την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, για την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όμως η μεταγωγή του 30χρονου στα δικαστήρια της Αμαλιάδας έγινε μετ’ εμποδίων, διότι έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί κόσμος που άρχιζε να αποδοκιμάζει τον 30χρονο, μόλις έγινε αντιληπτό το αυτοκίνητο που τον μετέφερε. Έτσι η αστυνομία κατέστρωσε ειδικό σχέδιο, ώστε να οδηγήσει εκ νέου και με ασφάλεια τον 30χρονο στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.